tröttelitrött!

Idag är en sån där dag när man är så trött och allt känns hopplöst,haha.

Jag sitter och funderar på när mitt barn har tänkt sig att sova hela natten. Eller,iaf sluta äta på natten. Hon blir 14 månader övermorgon.  Jag är så trött på att springa uppe och värma ersättning. Bök och nappinstoppningar kan jag gå med på ;)

Sen sitter jag och funderar på när hon ska få gå på 1 års kontroll för tänderna. Hon får inte gå på folktandvården utan ska gå hos specialisttandläkaren.. Men dom verkar sega!

Vilja sover oftast en gång per dag. Efter lunch. Mellan 45 minuter-1 timma. Väldigt få gånger sover hon mer än 1 timma per dag. Jag tycker det är lite,tycker det är tidigt att sova så lite. :P
(Idag hoppas jag att hon sover på morgonen när hon har vaknat efter 05.00 .. :) ..)

Nej,nu ska jag sätta mig här på golvet och spela munspel med Vilja.
Idag kommer mami hem så förhoppningsvis ska vi dit och kramas!!

Kommentarer
Postat av: carro

Dricker vilja välling? Vad ger du henne för välling? :) Hon klarar sig inte på vatten under natten? :)Och det där med sova på dagen, jag frågade bvc och barn mellan 1-2 år ska sova 2 gånger om dagen, ibland bara en. För jag frågade då han slutar med förmiddagsvilan och hon sa att det han dröja tills han är ca 2 år.. :) Neo sover underför lika mycket som vilja, fast han sover ca 1½ timme på förmiddagen och allt mellan 30-60 minuter på eftermiddagen :)

2011-04-15 @ 09:58:05
URL: http://carolinekarlsson.webblogg.se/
Postat av: Peka

Kanske prova ge bara lite välling ist för en hel flaska, och så minska på lite eller bara ge vatten.

Kan säkert ta några nätter innan hon förstår att hon inte får välling på natten.

Ang sömnen så har Noa heller aldrig sovit mycket eller bra.

Sover ca 9 timmar på natten (efter 1,5 år så började han sova hela nätter) och allt mellan 30min-2 timmar en gång på dagen. Nu är han iofs 2 år, men sov inte mycket mer när han var över året. ( oftast 2ggr 40mmin var)

2011-04-15 @ 11:08:20
URL: http://pekasrosa.blogg.se/
Postat av: Frida

Att äta på natten är ju mest en vana nu när barnen är så stora, dom behöver inte göra det längre. Om jag var du skulle jag försöka vara envis och stenhård och inte ge henne någon mat på natten. Och jag vet inte om jag skulle bytt ut ersättningen/vällingen mot vatten, då byter man ju bara ut ett problem mot ett annat.

Fast det är så jävla svårt att vara envis och konsekvent på natten, man vill ju bara att dom ska somna om snabbt så man själv får sova vidare :P

Hoppas du kommer på en lösning som passar både dig och Vilja så ni får sova ordentligt :)

2011-04-15 @ 12:26:02
URL: http://minx.blogg.se/
Postat av: GBP

Hoppas lilla Vilja vill sova hela nätterna snart så att mamma får vila också <3. Mamma Sofia som är värd närmare 100 % än under trettio.Men jag VET hur det känns. Det blir bättre när du lär dig att tycka om det du ser. Och det gör du faktiskt så småningom.STOR KRAM och tack för dina underbara ord. Jag sticker inte under stolen med att jag blev tårögd när jag läste dem.

2011-04-15 @ 15:53:26
URL: http://healthaboveall.blogg.se/
Postat av: Peka

Noa är också en sån som fan aldrig ger sig! Hade massa problem med sömnen och att få honom att lugna ner sig i sin egen säng (fast man satt bredvid) det var omöjligt. Han skulle säkert kunnat skrika i timmar utan att ge sig!

Det kan ju vara lite som Frida säger, att byta ut ett problem mot ett annat (ersättning/välling mot vatten) men jag tror inte att ungen på natten skulle gasta efter vatten (men man vet ju aldrig :P ) men funkar det verkligen inte att inte ge flaska så är ju vatten ett bättre alternativ. Och vatten kan hon ju fast ha i sängen och ta själv.

Vad ni än gör så hoppas jag att ni hittar nåtsom passar er :)

2011-04-15 @ 17:35:01
URL: http://pekasrosa.blogg.see
Postat av: Peka

Läste nu att hon inte alltid har ätit på natten?

Hur längesen var det hon hade magsjuka?

Kanske är det bättre att vänta ett tag och se om hon kanske slutar själv? Äh jag ska sluta nu ;)

Jag känner så mycket för alla stackars mammor som inte får sova, för jag var (är ibland fortf) ju en av dom själv, och vill hjälpa alla andra nu :P

2011-04-15 @ 17:38:27
URL: http://pekasrosa.blogg.see
Postat av: carro

Okej, ja det är väl bara att kämpa på, jag kan ju egentligen inte ge annat tips än vatten eftersom det funkade på Neo efter 3 dagar utan problem. Jag förstår att du ger upp, det hade jag också gjort. :)

2011-04-15 @ 20:09:31
URL: http://carolinekarlsson.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Hej!

Tänkte tipsa om en superbra gratissajt: http://www.supergratis.se/?r=76828Genom denna sida samlar man poäng genom att utföra gratiskampanjer, tävlingar osv. För att sedan byta in sina poäng mot valfri pryl (telefon, kamera, presentkort osv)

Jag själv har samlat ihop till en kamera och 100kr på HM.Gratis är gott, eller hur?

Prova du också :) Helt gratis!

2011-04-15 @ 23:23:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0