buhu

Trasigt internet OCH dator. Får se när jag kommer återkomma med bloggandet.. :(
Har massa kul att berätta och fina bilder att lägga upp..

Kanske kan berätta att vågen går neråt. Märker ett speciellt mönster. Jag tränar alltid mycket i början av veckan och sen vilar jag i slutet. Går aldrig ner medans jag tränar utan när jag har vilat nån dag rasslar det till på vågen..
Har snart gått ner 27 kilo och nu är jag så peppad på att komma ner på 89 kilo .Oberservera 8:an i vikten. hahaha. Så lite har jag inte vägt sen gymnasiet. Herregud. Helt sinnesjukt. Gissar på att jag är nere på 89 om en vecka eller två. Här ska det tränas!

Mitt barn är så roligt just nu. Hon går hela tiden! Sen skrattar hon,busar(massor..) och det sprutar ut nya ord. Tutte,pappa,mjau,muuu,här m.m.m.m

Hoppas ni alla mår bra.Jag saknar att läsa allas bloggar.. Kommer bli mkt att ta igen;)

Men...

Idag kändes det ju nästan som sommar! Höll på att få en smärre chock när jag promenerade ut på morgonen 08.45 och höll på att dö för att det var så varmt! Blev en sväng på Öppna förskolan och sen följde vi Ulrica och Seth och hälsade på hos Lisen. Mycket trevligt!

Vi hann förbi mamma också. Adele,Vilja´s kusin,var där också och guuud vad dom ät söta ihop. Håller handen,pussas och kramas och skrattar såå mycket ihop. Nog blir man tokigt sugen på syskon när man ser sånt! :D

Vilja har nog slagit rekord i hur lite hon har sovit idag. Högst 40 minuter och dom vaknade hon 2 ggr under den tiden. Hade en mycket trött tjej ikväll men hon fick i sig kvällsgröten iaf!(Som btw är underbart att ge,nu sover hon äntligen hela nätterna. weho!)




Sommarskor

Dom här skorna ska jag faktiskt unna mig till sommaren. 
 
 
 
Som en liten present till mig själv när jag har gått ner i vikt.
Egentligen vill jag ha ett par riktigt bra träningsskor,men det får bli senare. Mina jag har nu funkar ju faktiskt :)

Shoppat!

Det bästa med att gå ner i vikt(förutom det självklara,ha hälsan i behåll,orka mer,slippa vara deprimerad) är ju nästan att man börjar komma i lite kläder.
Gick in på Diva för nån dag sen och suktade lite bland Cheap Monday plaggen och tänkte att "Nej,ingen idé att testa.. får endå aldrig på mig det" Men jag testade en underbart fin svart tröja och visst gick den på i Large. Från XXL-Large känns ju helt fantastiskt. Mina nya byxor i 46 hänger redan så nu ska jag och testa en 44 på stan.
Längtar tills jag kommer ner på mindre storlekar för helt ärligt,det ska bli underbart att kunna gå in i vilken butik jag vill och testa kläder. Än är det ganska begränsat. Vila tex har inte så generösa storlekar men snart så! :)
 
Här är en bild på tröjan förresten:


 
 
Svart i bysten,nästan formad som en "bystier" och ett tunt genomskinligt tyg över bröstet och armarna. På baksidan är den djupt urringad. Love it!
 

babbel.

Efter att ha stått still i viktnedgången någon vecka visade igår vågen -25,5 kilo! Sinnessjukt. Visst känns det lite.. Men jag längtar tills jag kommer ner på -30,-35,-40 och tillsist -50 kilo lite drygt. Ibland är jag sjukt otålig och vill att det ska gå fortare..

 Förresten så är mina bröst borta i princip.Nästan bara lös hud..Känns i ärlighetens namn lite sisådär men jag har ju redan bestämt mig för att fylla upp dom lite när jag är nere på normalvikt. Sen vill jag göra bukplastik och armplastik(gäddhänget ni vet)..Låren funderar jag lite på också..
 
Bukplastik hoppas jag få av landstinget om jag kommer ner till ett bmi på 25 men själv ska jag göra:
1.Tuttarna
2.Armarna
3.Låren


 
Ja,det har ju som sagt börjat kännas lite på kläder. I förrgår så letade jag upp en kjol som varit på tok för liten och inte alls suttit bra och jag var
så himla glad för NU skulle den ju sitta bra.. tji fick jag:


 
 
 
Om det inte syns så är det kanske 25 cm jag kan dra ut kjolen. Blir att sy in den. Blir tokigt dyrt att köpa nya kläder hela tiden. Men ny bh måste jag investera i. Har gått från 95-100 F-G till en 85 D .(Kanske DD) hahah. 
Nåväl. Hälsan får jag ju,vad är ett par bröst då? ;)
 
 

Sommargarderob

Nu är Vilja´s sommargarderob klar. Man måste vara ute i god tid för att hinna klart till sommaren.. Tror jag började i januari ;)
Det blev en blandning av olika märken och färger. Det som saknas är en tunn sommarjacka(Blir en från Lindex) och några leggings och knickers.


Me&i


DUNS


Mini Rodini


POP

Sötaste Bodysuiten från Ej sikke lej


Molo

Jag är nöjd.Mycket är inhandlat på rea eller nytt begagnat! :)


Gårdagens middag

Kycklingfilé fylld med phiadelphiaost,rödlök och bacon. Potatis och lite annat gott i ugn. muuuumms!


Bmi

Mittbmi har gått till 43 till nästan 33! Weho. Snart är jag "bara" överviktig! ;)
Tänk vad glad man kan bli över nåt sånt!

Träning och sånt..

Igår sprang jag drygt 1 kilometer på löpbandet. Behöver jag säga att jag är liiite stolt över mig själv? haha.
Nåt sånt har aldrig inträffat förut. Längtar tills jag kan springa utomhus,men jag siktar ju på vårruset nästa år! ;)

Förresten står ett sånt här överst på min önskelista;

 

Ett hopprep med skärm,där det står antal varv man hoppat,hur långt i kilometer och hur många kalorier man förbränt. Skulle vara toppen att ha hemma dom dagarna man inte hinner till gymmet.

Nästa vecka börjar dom med Indoor walking på Inpuls,nån som vill med?

Förresten har jag 2"biljetter" där med 1 veckas gratis träning,nån som vill ha?! :-)


woho!

Mina kära läsare,jag tror jag har glömt att berätta någonting jättekul för er! Vet ni vad jag gjorde förra veckan på
gymmet som jag nog aldrig har gjort? Jag sprang! jag,sofia som aldrig någonsin kunnat springa,sprang. Iofs bara dom sista 10 minutrarna men jag gjorde det! Imorgon ska jag på gymmet och springa igen. Satsar på några minuter till denna gång.

 

(För efter dom där 10 minutrarna så ville jag nästan svimma,helt seriöst!)


RSS 2.0