imorgon..

Kommer mamma och lånar Vilja över natten! (nästan) Hela gänget är äntligen samlat så det blir fest hemma hos oss! Vi bojkottar Luleåbajskalaset och har kul hemma istället! Ska bli sjukt kul!

Nu ska jag väl ta mig ur morgonrocken(huuu vad jag är trött,Vilja vaknade strax innan 06.00.. blä. man är inte skapt att gå upp så tidigt!) och göra mig iordning. Blir väl kanske en sväng in till stan,som vanligt! haha!

Kommentarer
Postat av: Ida

Jag hade lätt kommit på dit fik iaf. :) Jaa, eller så öppnar du ihop med någon annan.



Mamma HATAR att baka, så henne kan jag inte fråga. Men farmor kanske kan baka lite bullar.. Chocolate chip cookies kan jag göra! Det är lätt och gott. Sen kan man ju kanske köpa någon tårta och antingen göra smörgåstårta eller köpa.



Måste fixa fikaställe bara. Men funderar på att döpa på samma ställe som vi fikar, blir så mycket lättare då. Alltså ta dit en präst. Och dessutom blir det bara ett barn och inte två eller tre som det oftast blir om man döper i kyrkan.

2010-08-05 @ 16:00:38
URL: http://idaraty.blogg.se/
Postat av: Carro

Såg dig på stan igår, på apoteket men vågade inte hälsa för jag visste inte om du skulle veta att det var jag =P haha. Ja, vi var en sväng på kalaset idag, alltså runt 5 tiden och det fick räcka :)

2010-08-05 @ 20:58:22
URL: http://carolinekarlsson.webblogg.se/
Postat av: Erika

Jag är seriöst helt värdelös på att svara på kommentarer. Men Celine döptes den 31/7 & sov gjorde hon genom hela cermonin & i stort sett hela resten av dagen, trevlig värdinna liksom :P



Hoppas ni får en trevlig kväll nu, härligt med lite egen tid :)

2010-08-06 @ 10:09:58
URL: http://stordocka.blogg.se/
Postat av: Hanna

ha en bra dag!=)

2010-08-06 @ 10:18:59
URL: http://hannazlife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0