Vad är en riktig vän?

Vad tycker ni är en bra vän? Visst är det en vän som är snäll,stöttande,frågar hur man mår,som lyssnar på en och behandlar en med respekt? Det finns många sätt att benämna en bra och fin vän. 

Bara av ren nyfikenhet,hade ni velat vara vän med någon som skrev såhär om er?:


"jag är så innerligt trött på min gamla vän som går mig på nerverna så att jag vill vara elak mot henne. Hon är så dum och irriterande och är i mitt ansikte för jämnan med sitt förebrående, gnälliga och fittiga sätt. "

Inte? Nej inte jag heller. Nog är nog.

Dina ord och handlingar sårar mig gång på gång. jag orkar inte ta alla dina elaka ord mer. Du får mig att känna mig som en elak människa men vet du vad? Det är jag inte. Jag vill ha en vän som får mig att må bra.


Kommentarer
Postat av: Ida

Bra.

Man ska inte slösa energi på människor som inte är värd det.

2010-09-11 @ 15:01:46
URL: http://idaraty.blogg.se/
Postat av: Pernilla

En vän är en person som man vågar vara sig själv med, en person som man vet älskar en precis som man är. En vän är en person som stöttar en, lyssnar på en när man behöver prata och som behandlar en med respekt.Man ska inte slösa energi på någon som inte behandlar en på ett respektfullt sätt!! Är det en riktig vän ska man få tillbaka den respekt man ger!!

2010-09-11 @ 18:51:33
URL: http://perdyy.blogspot.com
Postat av: Pernilla

Vissa personer är energitjuvar och det kan vara väldigt påfrestande, har själv haft några i mitt liv som verkligen bara varit min vän när det passat och ignorerat mig resten av tiden...sånna är inte värda att lägga energi på!Du är värd så mycket mer än någon som beter sig så mot dig!

2010-09-11 @ 21:40:54
URL: http://perdyy.blogspot.com
Postat av: Marie

What!? Menar du att det är en "vän" som skrivit så om dig? Då har nog den personen aldrig varit, och kommer aldrig bli, din vän (och mest troligt ingen annans heller).Bryt, bryt, bryt. Vilken dum människa alltså.

2010-09-12 @ 08:09:43
URL: http://rudies.blogg.se/
Postat av: Malin

Skriver man så är man definitivt ingen riktig vän! Det är inte värt att lägga tid på såna som bara stjäl energi och gör att man blir ledsen. Du är värd bättre!

2010-09-12 @ 15:26:11
URL: http://alicesochastridsmamma.blogspot.com/
Postat av: Julia

Jag hittade den där tjejens blogg. Hon verkar inte må så bra. Det är upp till henne att reda upp sitt liv och sina problem. Ta inte åt dig, bryt med henne, hör aldrig av dig mer. Umgås bara med folk som verkligen tycker om dig!

2010-09-15 @ 02:10:00
URL: http://enannanmamma.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0