Onsdag.

Först och främst tack för alla fina kommentarer i förra inlägget!:)

Vilja ligger och filurar i babygymmet. Hon har som vanligt rullat över på mage men kommer inte tillbaka. Dock verkar hon inte så brydd över det utan ligger o sparkar ,kollar och äter på handen. haha. men det håller nog inte många sekunder.

Vet inte riktigt vad vi ska syssla med idag. Kanske åka förbi mamma.
Vad gör ni alla andra som är föräldrarlediga om dagarna? All babysång och växthuset är väl över för sommaren? trist,för nu är Vilja lite större och mer vaken. Förr sov hon ju bara! Jag behöver massa tips.


Kommentarer
Postat av: Malin

Tycker också det är lite svårt att hitta på saker just nu när sången mm har stängt. Vi försöker roa oss med promenader, lek ute osv. Men ibland känns det som att man gör samma sak varje dag. Med 2 små är det inte så lätt att tex gå på stan. Ibland går det, ibland inte. Det är så mycket som ska synkas. Om du vill ha promenadsällskap eller nåt så hojta till.

2010-06-16 @ 12:14:40
URL: http://alicesochastridsmamma.blogspot.com
Postat av: Ida

Vi går på gruvtrollets lekland här i kiruna. Är massa mammor med barn under ett som träffas varje onsdag. :) Finns ju lekland för de under två.Så är det gratis för barn under ett och vuxna över 17. Hur bra som helst :D

2010-06-16 @ 13:39:23
URL: http://idaraty.blogg.se/
Postat av: carl

Gud vad roligt att du har borjat blogga, jag ar glad att du foljde mitt tips ska bli kul att se er alla tre du, andreas och vilja i borjan av augusi.

2010-06-16 @ 14:56:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0