bada

Vilja älskar att bada. Hon badar varje dag efter middagen. Det är en ganska bra rutin att ha när hon ska gå och sova. Ibland blir hon lite sömnig efter att ha badat. ibland.
Hon skrattar,tjoar,pratar som en galning( herregud,tror barnet brås på Ante där. Vilket babbel. Hur kommer det här sluta när hon verkligen KAN prata?!) men mest ställer hon sig upp. Hon har blivit bra på det där nu.Fräscht!;)


Kommentarer
Postat av: Nina

Vi använder bara en overall i fleece över ullen. Vi har provat "riktiga" overaller, men Nelson får panik när han inte kan röra sig. Han är ju varm av sig och är oftare för varm än för kall.Fan så jag bävar inför imorgon alltså. Jag vet vilka puckon som jobbar sedan han var inlagd. Men de kan vara säkra på att jag inte accepterar att de håller i honom och sticker honom i 45 minuter igen!

2010-12-01 @ 22:02:31
URL: http://nenima.blogg.se/
Postat av: Marie

Det var tider det när man kunde ha barnet badande någon annanstans än i badrummet som är behandlat med fem laget våtskikt. Det är mer vatten utanför baljan än i när Ellie är klar. :)

2010-12-02 @ 06:46:19
URL: http://rudies.blogg.se/
Postat av: Carro

Okej, tack för tipsen, då ska jag kolla in den mascaran :) Men den jag har lagt upp som bild är ju Isadora de är inte den du använder? (eyeliner)eller har du den med kort spets/pensel? =)

2010-12-02 @ 08:14:54
URL: http://carolinekarlsson.webblogg.se/
Postat av: Carro

Okej, ja men det lät ju som en bra sak, båda två alltså :) Jag ska nog köra på en hår trimmer eller vad dom nu heter. Han har ju börjat snagga sig och går till grannen och lånar apparat så nu är det väl dax att få en egen :) haha

2010-12-02 @ 08:21:59
URL: http://carolinekarlsson.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0