Tänder.

Jäkla framtänder. Tycker så synd om Vilja. Hon vill inte äta utan skakar bara på huvudet och säger "NEJ" när jag försöker. Nu sover hon efter lite alvedon iaf.
Hoppas dom kommer snart. Nu ska jag åka och köpa välling!


Update:

Hon åt 200 ml innan hon somnade iaf. Känns bra att hon fick i sig nåt iallafall.

Nu ser jag den andra framtanden också,så snart har hon 2 små framtänder.
Hoppas det lugnar ner sig sen och inte kommer så många på samma gång.


Kommentarer
Postat av: Nina

Nej. Jag är mammaledig med Nelson och M är arbetslös. Hon klarade inte provanställningen på det där galna annonsförsäljarjobbet hon fick i höstas.

2011-01-21 @ 18:57:39
URL: http://nenima.blogg.se/
Postat av: Malin

Det ger sig med tänderna, men som sagt så vet jag hur frustrerande det är när man inte får i dem mat. Men barn svälter aldrig sig själva så när hon känner att hon kan äta så gör hon det:)Vi har ett sånt piano från BH som Alice fick för länge sen. Ett "platt" utan ben med en massa djurfigurer och melodier för typ 149:- eller nåt sånt. Om det är det ni tänkt köpa så kan jag säga att det har varit så poppis för båda våra små. Det låter en hel del, men det är det värt för de har så kul :)

2011-01-21 @ 20:06:23
URL: http://alicesochastridsmamma.blogspot.com/
Postat av: Anonym

Hej:)

Jag sökte ''födda med öppen läpp'' på google, eftersom att jag är det, och så kom jag in i den här bloggen!

jag är född med öppen läpp, EXAKT som din Vilja, fast på vänster sida. jag är 12 år, och jag är grät jättemycket för jag tyckte att jag var så himla ful, alla mina kompisar var så fina, och så växter det upp en typ av en hajtand typ. jag grät tills jag var 10, sen operera dom mig igen, och tog ett ben från min höft och stoppa in den i tandköttet, sen så växte det 2 fina tänder där, på samma ställe.. sen så operera dom igen och gjorde ärret finare, eftersom att min läpp var ganska långt uppe, och nu är det också fint. jag har haft tandställning också, och så har jag 1 operation kvar, näsan. jag har svårt att andas med ett näshål eftersom att det ena är lite inått. men jag är ju bara 12 så det tar sin tid tills det. förresten så har Vilja blivit jättefin! jag ångrar att jag tyckte att jag var ful för allt fixa ju sig!:) fin blogg!

2011-01-21 @ 20:57:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0