varning för bajsprat.

Jag blir så less på Vilja´s förstoppning. Stackars gumman. Ikväll skrek hon så det skar sig i öronen när hon skulle göra nr2. Hon bara viftade och krängde med hela kroppen för att det gjorde så ont.
Bvc säger bara:" Sätt olja i maten,ge katrinplommonpuré,hjälp till,tryck upp bena när du tror att hon vill göra nr2." Jag har gjort allt,i flera veckor men det blir ju aldrig bättre. Ibland släpper proppen lite men likafort blir det ju värre igen.

Känns som att Bvc aldrig tar ens oro på allvar och att dom aldrig gör nåt,förrens det gått jättelång tid och hon har haft ont och jobbigt. Precis som det var med torsken.

Måste ringa på måndag och fråga om man inte kan någonting annat som hjälper bättre.

Nu ska jag snart sova. Ny dag imorgon! Sön=Städa. trist,men nödvändigt.

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Men stackars lilla Vilja!! Och jäkla bvc som inte kan ta ens oro på allvar och försöka hitta en bra och hållbar lösning!! Går det månne att ringa direkt till någon läkare och prata? De kanske har bättre råd att komma med :)Hoppas det fixar sig med hennes mage!!

2010-09-04 @ 22:15:39
URL: http://perdyy.blogspot.com
Postat av: Ida

Bajsar hon "riktigt bajs" nu? Det jag kommer på är att vara försiktig med typ banan och päron bla. som kan ha förstoppande verkan i större mängder.Hoppas det blir bättre för eran lilla tjej! Stackarn :(Kram på er!

2010-09-04 @ 23:50:00
URL: http://idaraty.blogg.se/
Postat av: Carro

Ni kan inte ge henne laktulos då? Prata med bvc om detg :)

2010-09-05 @ 11:27:20
URL: http://carolinekarlsson.webblogg.se/
Postat av: Classy - ung blivande mamma!

Ja dom är ju så söta :)

Hur mår du idag?

2010-09-05 @ 12:32:14
URL: http://classys.blogg.se/
Postat av: Nina

Vi gav Nelson maltextrakt. I Norge fanns det på ICA bland hälsokosten/bantningspulver men jag inte sett det i Sverige. Han hade inga problem alls med nummer två då vi gav honom det.

2010-09-05 @ 14:50:18
URL: http://regnbagsfamiljen.blogg.se/
Postat av: Lalisen

Hej. Vill bara tipsa om att det kan vara så att hon inte tål mjölk så bra. Det är ju oftast så att man blir lös i magen, men en del blir istället hårda i magen. Inget som några tester kommer visa (om du ber dem kolla på bvc alltså), men kan vara värt att prova själv.... ? :)

2010-09-05 @ 20:34:56
Postat av: Julia

Såg att du kommenterat i Ninas blogg om lactulos. Och jag tänkte bara skriva några rader då :-) Lactulos har oftast motsatt effekt särskilt på barn. Det binder upp vätskan i tarmen och orsakar magsmärtor istället för att hjälpa till. Men det är ju olika för alla givetvis, som med allt. Men det finns något som heter Movicol junior som man kan få utskrivet av läkare ifall de små liven har väldigt mycket problem. Hoppas att ni hittar något som hjälper Vilja!

2010-09-05 @ 23:11:01
URL: http://julialindholm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0