Busiga Vilja

Här är vi fortfarande lite snoriga. Men snoret kan tydligen vara kvar hur länge som helst!
Vilja´s hosta ger inte riktigt med sig,hon hostar inte lika mycket men verkar inte få upp nå slem.. Hoppas det blir bättre snart.


PROSIT!


Måste torka bort snoret också;)

Idag har vi varit och fikat med gänget,lika trevligt som vanligt. Och lite trevligare än vanligt eftersom att fina Ira är i stan.. Till helgen blir det nog en liten utgång med hela gänget.

Mycket händer med Vilja.Hon sitter numera utan problem. förut var det lite vingligt och jag vågade inte släppa henne men nu har hon inte tippat på flera dagar och hon leker och trycker sig upp själv. Hon ser dock lite fundersam ut när en leksak far lite för långt ifrån,som att hon tänker: "Men,hur ska jag få den mamma?"
Kryyyyyp säger jag! hahaha!;)

Hon har blivit en busig dam. När hon badar (i diskhon,haha) så vill hon såklart dra i kranen och varje gång men säger "Ajj ajj" eller "NEJ" så möts man av busiga glittriga ögon och ett stort busigt leende. Hon pratar som en galning . Munnen går i ett. inga ord än men babblar kan hon iaf;)


När man inte vill ligga i babygymmet mer kan man sitta upp och käka på fjärilarna;)

 


Kommentarer
Postat av: Mirja :D

awww vad söta hon är^-^

Haft en bra dag??

Kram!

2010-09-15 @ 21:42:12
URL: http://mirjacullen.blogg.se/
Postat av: Carro

Okej, idag gick det mycket bättre, gav honom lite och sen tog jag ut flaskan och lät honom andas, gjorde så några gånger och ingen kräka alls :)

2010-09-15 @ 21:44:03
URL: http://carolinekarlsson.webblogg.se/
Postat av: Jannika

ja jag längtar så efter att hon börjar jollra!!:D:D

2010-09-16 @ 08:20:41
URL: http://jannikassmulor.blogg.se/
Postat av: Jannika

ja nu är hon i vecka 4.. man vill liksom att det ska gå fort så man ser utveckligen.. samtidigt som att man fortfarande vill ha dom små! :)

2010-09-16 @ 12:05:34
URL: http://jannikassmulor.blogg.se/
Postat av: Jannika

den är ju så himla fin! köpte den idag:)

2010-09-16 @ 21:23:08
URL: http://jannikassmulor.blogg.se/
Postat av: Carro

Jo fast jag ser som inte de här besöket som ett bvc besök, det var ju bara läkare och vaccin typ, ja vägning och mätning, Men allt jag vill ta upp med våran bvc bm kunde jag ju inte eftersom hon inte var där, ville inte börja surra med den som var eftersom hon vet ju inte våran historia :)vi har då alltid fått nya tider när vi varit där. Han fick inga biverkningar, han blev pigg och glad :) inte ens öm i benen. skönt! :)

2010-09-16 @ 22:29:41
URL: http://carolinekarlsson.webblogg.se/
Postat av: Sara

Men så himla söt fångad mitt i nysningen! Vilken timing!Hahaha, nä bajs är nya ämnet. Och jag som inte skulle bli en bajspratande mamma ;-)

2010-09-17 @ 11:59:29
URL: http://krutgumman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0