100903

Godmorgon! Eftersom att jag var så trött igår så har Vilja sovit från 19.00-07.30! Härligt! Behövdes verkligen,känner mig helt bortskämd.
Morgonen gick riktigt smidig,hon ligger och vilar nu efter frukosten. Direkt hon vaknar ska vi klä på oss och åka in till stan och gå på sången. Hoppas hon är på bra humör för hon gillar ju när man sjunger!
Sen ska vi nog en sväng på stan med mami!

Äntligen fredag! Kan ju vara den bästa dagen på hela veckan.

Förresten,man vet verkligen att man är småbarnsförälder när man hela hela tiden har en låt i huvudet som man nynnar på och den låten är " var bor du lilla råtta,i din hatt! Vad gör du klockan åtta?Jagar katt!" ;);)


Kommentarer
Postat av: Marie

Fan va läskigt! Jag har gått och nynnat på den låten hela förmiddagen! Vincent har varit arg på mig och sagt "inte sjunga mamma", haha.

2010-09-03 @ 12:19:04
URL: http://rudies.blogg.se/
Postat av: Carro

haha ja det är gulligt :) Hur är det med er då?

2010-09-03 @ 17:18:40
URL: http://carolinekarlsson.webblogg.se/
Postat av: Carro

Ja hoppas ni klarar er då :)



Men jo det är ju bara att gå dit :) om vi ska dit så kan vi ju mötas, beror ju på om jag är frisk, men är jag det så kan vi också åka dit :)

2010-09-03 @ 20:33:59
URL: http://carolinekarlsson.webblogg.se/
Postat av: Malin

Japp och vänta bara tills du vet vilka alla figurer på playhouse disney är och du vaknar med de sångerna i huvudet haha. Det lär väl inte gå över färrän barnen är stora:)



Ja jag hoppas så att op ska gå bra. Det är väl ett rutiningrepp, men oron blir inte mindre för det. Sövning är ju alltid en risk..suck.

2010-09-04 @ 09:54:34
URL: http://alicesochastridsmamma.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0