Newbie.

Ska du,eller någon du känner,få smått? Då tycker jag att du ska kolla på Kappahls underbara kollektion "Newbie".Det är mjuka och sköna plagg i naturmaterial. Ett stort plus är också att kläderna finns i storlek 44,för dom lite mindre!
Kommentarer
Postat av: Carro

Ja jag älskar färgen :) Jo jag önskade mig också en sån där dyr i smyg, denna var billig, eller billig och billig den är från bikbok och kostar 599:-, alla andra jackor man har hittat kostar ju inte under 1000 så jag är nöjd :)Jo vi har ännu inte köpt färdigt åt Neo till vintern, måste köpa underställ och ja en sån där rånarluva eller vad vi nu köper sen måste han ha "tossar"? haha vet inte vad dom heter men du vet såna där dom har på fötterna :)Haha, ja skyll på mig ;)Okej, vi köpte rejäla vantar eftersom vi säkert kommer vara ute mycket i vinter. Säkert åka till Davids stuga och då kommer Neo vara ute hela dagar, säkert åka skoter också, dock i en sån där pulka med tak men ändå :p hahaHaha, nu är min novell färdig för denna morgon!! :)

2010-10-05 @ 06:44:23
URL: http://carolinekarlsson.webblogg.se/
Postat av: Jannika

Jag har itne heller bloggat länge alls! man blir bara helt inne i att blogga.. tar bilder till bloggen. tänker på va man ska skriva imorn.. helt sjukt!

2010-10-05 @ 16:07:45
URL: http://jannikassmulor.blogg.se/
Postat av: -Malin & Ella ♥

De är verkligen jättesöta newbie kläderna, jag gillar e lila settet mest.Hur mår ni?

2010-10-05 @ 21:28:41
URL: http://malinochella.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0