Jobbigt..

Nu börjar det kännas jobbigt. Hon ligger och sover så sött. Vi ligger och kollar på hennes fina söta läpp som,när hon skrattar delar sig jättegulligt. Folk kanske tycker att jag är konstig men jag GILLAR den. Det är ju såhär hon ser ut för mig. Min vackra dotter. Tänk att man kan sörja nånting man var ledsen över från början..

Jag vet ju om att det måste göras,hon kommer ju bli minst lika fin nu efteråt men jag kan inte ro för det.
Orolig börjar jag bli. Ont i magen. Jag vet att det kommer gå bra såklart men jag såå rädd att hon ska ha ont och tycka det är jättejobbigt.. Nej nu ska jag nog sova. Ska upp och mata henne inatt innan hon ska vara fastande..Gäsp! Min trötta fina tjej! Nu är din läpp snart ett minne blott!

 

Jag har bestämt mig för att göra ett album med bilder åt henne. Om läppen o så. det tror jag blir fint!


Kommentarer
Postat av: lillemor

ja jag tror vi får en toppen sommar=) nu väntar vi bara på govväder=)ett stort lycka till imorgon!! kommer gå jättebra=)

2010-05-30 @ 21:27:17
URL: http://lillemorjuhlin.blogg.se/
Postat av: Fia

Vet precis hur du känner det och jag lider med er samtidigt som jag gläds för hennes skull,och för eran att det blir gjort.Det kommer gå bra,även om det inte betyder speciellt mycket att höra dom orden från alla.Ja spaltleendet är underbart,inte alla som får ta del av det..bevara det väl i minnet och med bilder..

2010-05-30 @ 21:58:16
URL: http://zophiaa.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Tänker på er och önskar er lycka till! :)

2010-05-30 @ 22:13:39
URL: http://perdyy.blogspot.com
Postat av: Sara

Kommer gå bra imorgon! Förstår att det blir en omställning, men du kommer garanterat fortsätta tycka Vilja är vackrast i världen även efter operationen! Tillslut vänjer du dig vid det helt och hållet, då är det kul att ha bilderna att gå tillbaka till! :-) Håller tummarna för er under morgondagen!

2010-05-30 @ 22:28:26
URL: http://krutgumman.blogg.se/
Postat av: Erica

massor av lycka till!

2010-05-31 @ 07:14:35
URL: http://humilis.blogg.se/
Postat av: Carro

Lycka till idag, ska tänka massor på er :)

2010-05-31 @ 11:36:17
URL: http://carolinekarlsson.webblogg.se/
Postat av: sofie :-)

Måste bara säga det att vilken oerhört söt dotter ni har! :DOch hoppas att operationen i våras/somras gick bra!Är själv väldigt nervös inför min sons kommande operation som ska ske nu i höst/vinter nån gång.

Han föddes nämligen med svår hypospadi (urinröret helt felplacerat, och de visste ej ifall han var kille eller tjej förrens efter 2 dagar på sjukhuset efter att de gjort kromosomtest).

Känner igen det där som du skrev innan din dotter skulle opereras, att så som barnet ser ut, det är ju så man är van att det ser ut. Det är ju liksom "det vanliga" för mig.

Det är ju så att om Teodor hade fötts "helt normal" så hade han ju inte varit "min" Teo på samma sätt som nu, och jag skulle inte vilja byta min lilla grabb mot något i hela världen!Men måste bara fråga,om du vill svara förstås, kommer det va så att det blir en operation för Vilja, eller kommer det bli flera sedan? (har inte läst mycket i bloggen ännu, nämligen)Aja, hoppas allt är jättebra med er nu i alla fall!

2010-11-02 @ 09:32:55
URL: http://teodorsmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0