gnäll från mig.

Jag avskyr den här separationsfasen. Tänk att jag kunde tycka att 19 veckors gnällfasen var jobbig. Det var bara en lite ynklig fis i rymden mot det här. I natt var jag helt slut. Jag vaggade,bar,vhyssade och försökte med ALLT. men hon somnade inte om. Utan en liten ynklig slurk välling. Hon behöver ju inte den lilla slurken. 100 ml mättar ju inte hennes mage men hon är så envis. From imorgon ska jag vara mer envis men jag gav upp efter 3 långa timmar. Klockan var 2 och jag var helt slut.

Ibland vill jag bara gråta när hon tjorvar så mycket. Sätter sig upp,ställer sig upp,gnäller,gnyr,gråter "mamma,mamma". Ska sova PÅ mig. Hennes kind mot min. Eller i min famn. Så jag kan inte sova utan måste sitta mitt i natten och försöka hålla mig vaken med henne i famnen.

Jag är helt slut. Jag blir så trött när jag hör henne börja gnälla på kvällen/natten. Jag känner mig som världens sämsta mamma som blir trött,irriterad och ledsen. För det är ju henne det är mest synd om såklart. Inte är det mig. Det måste vara fruktansvärt jobbigt för henne.


"Mammaaammaaammma"


Kommentarer
Postat av: felicia

gud vilken söt tös du har :D

2010-12-13 @ 20:46:06
URL: http://chickmama.blogg.se/
Postat av: Frida

Kali är precis exakt likadan nu. Det är så fruktansvärt jobbigt att inte få sova. Tur att alla sådana här faser går över till slut...

2010-12-13 @ 20:52:28
URL: http://minx.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Vad söt :)Min systerson föddes med läpp- och gomspalt.

2010-12-13 @ 23:42:19
URL: http://calatalo.blogg.se/
Postat av: Madde. mamma till ett mirakel

Man måste få "gnälla" som mamma, så är det bara =) helt normalt och inte är du ngn dålig mamma för det! kram

2010-12-14 @ 00:15:57
URL: http://beppii.blogg.se/
Postat av: Carro

Jag kommer gärna :) När och var? =)

2010-12-14 @ 07:10:10
URL: http://carolinekarlsson.webblogg.se/
Postat av: Carro

Känner igen det där, nu är inte Neo så värst gnällig på natten utan han är det på DAGEN, iallafall så länge vi är hemma, på bortaplan märker man inte av det. FAST dom två senaste nätterna har han vaknat, iförrgår vaknade han och var vaken drygt 2 timmar.. Igår var han bara vaken typ 30 minuter.. Då gav jag vatten och han somnade om själv, fast i våran säng ...

2010-12-14 @ 07:17:41
URL: http://carolinekarlsson.webblogg.se/
Postat av: Malin

Man får gnälla ibland. Det är nog jobbigast för de små som inte förstår vad som händer med dem, men inte är det kul att inte få sova. Efter flera nätters sömnbrist är man ju inte människa så det minsta man kan få göra är väl att gnälla lite ;)

2010-12-14 @ 20:10:57
URL: http://alicesochastridsmamma.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0