Min lilla fotomodell!

Idag var det äntligen dags för fotograferingen som jag vann! Vilja brukar inte vara så förtjust att bli fotad men hon var så duktig! Glad som en solstråle. Och hon satt alldeles själv hela fotograferingen. Bara några tippningar!;)

Hon hade en blå bakgrund på några av bilderna och så var hon naken med en svart tyllkjol och ett svart diadem med blommor. Hur fint som helst! Och på några poträtt bilder hade hon ett hårband med rosa fjädrar,hon såg ut som en liten ängel! Hur ska man kunna välja bland alla underbara bilder?
Svårt det här!

Vi gick en sväng på stan. Köpte lite "nödvändiga" saker som några nya nappar till henne samt största nappen till flaskan,nu när stortjejen bara äter välling på kvällen!
Sen inhandlade jag en vinteroverall samt halsskydd..

Idag var Vilja klädd i sin fina Mini Rodini body..Den är i storlek 80/86 men inte så himla stor endå!



Igår såg vi på film förresten:

Skitrolig!
Och till det:

Chokladbollar och massa doftljus!
Den ultimata myskvällen:D




Kommentarer
Postat av: Nina

Meh! Samma overall som jag tänker köpa till Nelson då han vuxit ur den han har nu! :D

2010-08-30 @ 20:06:07
URL: http://regnbagsfamiljen.blogg.se/
Postat av: maria

Fin overall! Såg på min "svägerskas" blogg att dom köpt en likadan till deras Mika! Tänkte köpa den blå till Holger men det fanns inte i stl så vi köpte en på åhlens istället. KUL med fotografering! blev säkert kanonfina bilder!

2010-08-30 @ 20:28:56
URL: http://mariahaa.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Åh va skoj med fotografering :D Hoppas du kan lägga ut någon bild på bloggen så man får se :D Jättesuperfint overall!! Var såååå sugen på en sån, så sött med elefanterna :P



Jo vi har blandat ut med ersättning men när vi sen övergått till nästan bara välling eller enbart välling så har hennes mage sagt ifrån... :( Hoppas det bara var tillfälligt för det är ju mycket bättre med välling (vill inbilla mig mer mättande också) än ersättning...men nu försöker vi gå över till babysemp 3 först och sen ska vi pröva välling igen :)



Men va skoj att hon gillar mat så mycket!! Börja med middag till henne, är ju bara att köra på om hon vill :) Här funkar allt fint, men hon är ingen storätare direkt...1/2 burk varje mål, så det är inga mängder men hon håller sig mätt på det så antar det räcker för henne :P

2010-08-30 @ 20:41:28
URL: http://perdyy.blogspot.com
Postat av: Pernilla

Men konstigt att det skiljer så mycket i storlek...skumt! Men jaa då räcker ju den där overallen, Ebba har en i 74 som är GIGANTISK...så hon har lite att växa i, hoppas den är lagom till när hon ska börja röra sig mer :P



Ja just ja kanske är de som har rättigheterna till bilderna...tänkte inte på det, men kanske en bild får du visa :P Annars får du ta med framkallade bilderna på nån fika ;) Ska boka tid till Ebba, men blir nog när hon blir ett år och sen ger vi förstoring till mommo/moffa och fammo/faffa i julklapp :P Allt är uttänkt :D haha!

2010-08-30 @ 21:33:43
URL: http://perdyy.blogspot.com
Postat av: Em

Åh vad roligt att du börjat skriva igen :) Mycket kul. Ja ghar köpt samma overall till Mio fast den "pojkiga" modellen, dock är den i storlek 74 så han kommer inte kunna ha den på lääänge! :) Åh faan va gott med chockladbollar, är nånting jag fått efter graviditeten...

2010-08-31 @ 15:07:38
URL: http://emsdagar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0